Berenjenas en escabeche a la Puli
Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a special dish, Berenjenas en escabeche a la Puli. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Berenjenas en escabeche a la Puli is one of the most favored of current trending meals on earth. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Berenjenas en escabeche a la Puli is something which I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Berenjenas en escabeche a la Puli, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Berenjenas en escabeche a la Puli delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
Just in addition, the time it takes to cook Berenjenas en escabeche a la Puli estimated approx 30 minutos.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Berenjenas en escabeche a la Puli using 9 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve that.
En mi casa siempre fueron un clásico. Nunca faltaban y eran el de acompañamiento ideal de carnes o una entrada rapidita e improvisada. Así las hacía en mi mamá, aunque tuve que improvisar un poco porque el ají molido, como le decimos en Argentina, aquí no se consigue tan fácilmente. Estrictamente no es un escabeche tradicional pero así es como nos gustan. Lo bueno de esta receta es que duran muchísimo y siempre te sacan de apuros. #conminombre
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Berenjenas en escabeche a la Puli:
- 2 berenjenas grandes
- c/n sal gruesa
- 5 cucharadas orégano
- 3 ajos picados pequeñitos
- 3 hojas laurel
- 2 chiles guajillo
- 3 tazas vinagre
- 3 tazas agua
- c/n aceite
Instructions to make to make Berenjenas en escabeche a la Puli
- Cortamos las berenjenas en rebanadas de aproximadamente un poco más de medio centímetro. Las colocamos en una charola y las espolvoreamos con sal gruesa de ambos lados para que se le quite lo amargo. Veremos que dónde está la sal saldrá como una agüita.
- Enjuagamos muy bien y las ponemos a hervir en agua con vinagre. Aproximadamente la misma cantidad de agua que de vinagre y las hojas de laurel. En mi caso puse un poco más de agua que de vinagre porque no tenía más.
- Mientras se cocinan preparamos el aliño. Procesamos el chile para que quede molido. Y lo mezclamos con el orégano y los ajos picados. Cubrimos todo esto con aceite.
- Una vez que están listas las berenjenas las escurrimos bien y las dejamos enfriar un poco. Tenemos que tener cuidado de no pasarnos de punto, porque pueden llegar a deshacerse y eso hará que no las podamos acomodar bien en el frasco.
- Por último vamos acomodando las berenjenas en el frasco intercalándolas con el aliño y rellenando con aceite pues deben estar tapadas de aceite para conservarse bien.
- Ya están listas para disfrutar. Sin embargo es bueno dejarlas unos días en el refri antes de comerlas para que se impregnen bien los sabores.
As your experience and confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your personal preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that utilizes fewer or more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make simple changes to accomplish this goal. To put it simply, begin making your recipes promptly. When it comes to standard food preparation abilities for newbies you don't require to learn them but just if you understand some basic food preparation techniques.
This isn't a complete guide to quick and simple lunch recipes yet its great food for thought. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Perfect Berenjenas en escabeche a la Puli. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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